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Registros recuperados : 436 | |
2. | | CHAGAS, P. C; CRANE, J.; CHAGAS, E. A.; VENDRAME, W.; COSTA, B. N. S.; RUBEN NETO, A.; MOURA, E. A. Artificial pollination and use of growth regulators in atemoya ‘Gefner’ fruits. Bioscience Journal, v. 39, e39040, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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3. | | GUIMARÃES, P. V. P.; DURIGAN, M. F. B.; CHAGAS, E. A.; GRIGIO, M. L.; SILVA, T. I. N. da; M. FILHO, A. A. de; MARQUES, C. S.; MATTIONI, J. A. M. Camu-Camu Flour Processed in Conventional Oven and Solar Dryer: Quality Product and Accessible Low Technology Products as an Opportunity to Family Agriculture. Journal of Agricultural Science, v. 15, n. 6, 2023. 18 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação; Embrapa Roraima. |
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4. | | SCHURT, D. A.; GIANLUPPI, V.; SMIDERLE, O. J.; MATTIONI, J. A. M.; GIANLUPPI, D.; CHAGAS, E. A.; SILVA, E. E. da; ALBRECHT, J. C. Desempenho agronômico de cultivares de trigo no cerrado de Roraima. In: REUNIÃO DA COMISSÃO BRASILEIRA DE PESQUISA DE TRIGO E TRITICALE, 15., 2022, Brasília, DF. Informações técnicas para trigo e triticale: safra 2023. Brasília, DF: Embrapa, 2023. 142 p. Gilberto Rocca da Cunha, Eduardo Caierão, editores técnicos. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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6. | | CHAGAS, E. A.; CRANE, J. H.; CHAGAS, P. C.; VENDRAME, W.; COSTA, B. N. S.; RUBENS NETO, A.; ARAUJO, M. C. R.; MACHADO, C. de A.; MOURA, E. A. Somatic embryogenesis of Myrciaria dubia (Kunth.) McVaugh. Hortscience, v. 58, n. 3, p. 293-300, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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7. | | ABANTO-RODRÍGUEZ, C.; CHAGAS, E. A.; CHAGAS, P. C.; ARAUJO, W. F.; RAMÍREZ-FLORES, N.; PANDURO-TENAZOA, N.; MURGA ORRILLO, H.; ALVAREZ TICLLASUCA, A. Spatial distribution and effective depth of roots of camu-camu with and without mulch. Scientia Agropecuaria, v. 14, n. 4, p. 511-518, 2023. Título em Português: Distribuição espacial e profundidade efetiva das raízes de camu-camu com e sem cobertura vegetal morta. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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8. | | CHAGAS, P. C.; CHAGAS, E. A.; CRANE, J. H.; VENDRAME, W.; CHAMBERS, A.; COSTA, B. N. S.; RÚBIO NETO, A. Effect of naphthalene acetic acid, gibberellic acid, and spray adjuvant alone or in conjunction with hand pollination on fruit set and quality of 'LeahReese' sugar apple (Annona squamosa L.). Scientia Horticulturae, v. 299, art. 111011, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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9. | | MENOCAL, O.; KENDRA, P. E.; PADILLA, A.; CHAGAS, P. C.; CHAGAS, E. A.; CRANE, J. H.; CARRILLO, D. Influence of canopy cover and meteorological factors on the abundance of bark and ambrosia beetles (Coleoptera: Curculionidae) in avocado orchards affected by Laurel Wilt. Agronomy, v. 12, art. 547, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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10. | | CHAGAS, P. C.; CRANE, J.; CHAGAS, E. A.; VENDRAME, W.; COSTA, B. N. S.; RUBIO NETO, A.; MOURA, E. A. de. Determining the preliminary performance of selected Annonaceae cultivars in subtropical conditions. Comunicata Scientiae, v. 13, e3832, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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11. | | AMARO, G. C.; CHAGAS, E. A.; CHAGAS, P. C.; ARAÚJO, M. da C. da R.; LIMA, H. E. de; ERICEIRA, M. V. da C.; ZANCHETTA, J. J.; GRIGIO, M. L. Disposição a pagar por néctar de camu-Camu através da valoração contingente com escolha dicotômica. Boa Vista, RR: Embrapa Roraima, 2022. 37 p. (Embrapa Roraima. Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento, 55). Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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12. | | SAKAZAKI, R. T.; CHAGAS, E. A.; ABANTO-RODRÍGUEZ, C.; CHAGAS, P. C.; ARAUJO, M. da C. R. de; MONTEIRO NETO, J. L. L.; GRIGIO, M. L.; ZBOROWSKI, L. G. C.; SIQUEIRA, R. H. da S.; AMAYA, J. Z. E. Selection of Myrciaria dubia clones under conditions of the savanna/forest transition of Roraima through multivariate analysis. Agronomía Colombiana, v. 40, n. 1, p. 3-11, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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13. | | GRIGIO, M. L.; MOURA, E. A. de; CHAGAS, E. A.; DURIGAN, M. F. B.; CHAGAS, P. C.; CARVALHO, G. F. de; ZANCHETTA, J. J. Bioactive compounds in and antioxidant activity of camu-camu fruits harvested at different maturation stages during postharvest storage. Acta Scientiarum Agronomy, v. 43, e50997, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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17. | | ARAÚJO, M. da C. da R.; CHAGAS, E. A.; VENDRAME, W.; RIBEIRO, M. I. G.; MOURA, E. A. de; TAVEIRA, D. L. L.; CHAGAS, P. C.; GRIGIO, M. L. Callus induction and pro-embryogenic mass formation in Myrciaria dubia, an important medicinal and nutritional plant. Crop Breeding and Applied Biotechnology, v. 21, N. 3, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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19. | | GRIGIO, M. L.; MOURA, E. A.; CARVALHO, G. F.; ZANCHETTA, J. J.; CHAGAS, P. C.; CHAGAS, E. A.; DURIGAN, M. F. B. Nutraceutical potential, qualitative and acceptability of different camu-camu popsicle. Journal of Food Processing and Preservation, v. 45, e15305, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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20. | | GRIGIO, M. L.; MOURA, E. A.; CARVALHO, G. F.; ZANCHETTA, J. J.; CHAGAS, P. C.; CHAGAS, E. A.; DURIGAN, M. F. B. Nutraceutical potential, quality and sensory evaluation of camu-camu pure and mixed jelly. Food Science and Technology, Campinas, Ahead of Print, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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Registros recuperados : 436 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | ALBUQUERQUE, B. S. F.; DINIZ NETO, H. C.; VIEIRA, S. F.; LOMBARDI, M. C.; PEREIRA, B. P.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; MACHADO, F. S.; COELHO, S. G.; CAMPOS, M. M. Variação na composição do leite, contagem de células somáticas e contagem bacteriana total em leite integral, leite de descarte e leite de descarte pasteurizado. In: WORKSHOP DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA GADO DE LEITE, 24., 2019, Juiz de Fora. Anais... Juiz de Fora: Embrapa Gado de Leite, 2019. 4 p Editor Técnico: Leônidas Paixão Passos, Embrapa Gado de Leite.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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Registros recuperados : 1 | |
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